Zima se přihlásila. Vybavte se trendy kozačkami

Už jste si na letošní zimu pořídila nové kozačky? Vytáhla jste zatím ty staré? Váháte, které pořídit a ještě vyčkáváte? Nemůžete se totiž rozhodnout, zda zvolit nad kolena, pod kolena nebo kotníkové kozačky? Co teprve barva? My vám poradíme. V zásadě vybírejte takové boty, ve kterých se budete cítit dobře a budete z nich mít radost případně i příští rok. To je rada číslo jedna. A pokud potřebujete nabrat inspiraci, ve kterých botách budete trendy tento i příští rok, jste na správném místě.

Jaké jsou trendy?

Pokud kupujeme kozačky a dalo by se říct, jakékoli boty, zpravidla je kupujeme na jednu sezónu, neboť se nám často již tu následující nelíbí. Většina žen si totiž potrpí na to, aby své šatstvo i obutí mělo v souladu s aktuálními módními trendy. Jenže právě ty letošní nahrávají tomu, abychom s klidnou duší mohly nosit dámské zimní boty i příští rok. Pokud vzpomeneme módní barvy, jako je černá, hnědá, šedá, béžová, tyto zůstanou IN. Zimní boty jsou dále oživeny různými efektními detaily, např. kožíškem, sponami, střídají se kombinace materiálu, třeba semiš a kůže. My jsme pro inspiraci zavítali do internetového obchodu Světbot.cz, který nabízí mnoho moderních zimních bot pro letošní i tu následují zimu.

Kozačky, pokolozačky nebo kotníkové?

Pod pojmem kozačky si můžeme představit zimní boty, které zpravidla končí někde pod koleny. Moderní jsou však i ty nad koleny, jenže nelichotí každé postavě. Spíše se hodí na ženy vyšší postavy. Velice pěkně vypadají i polokozačky nebo kotníkové zimní boty, které sluší všem. U kozaček máme výhodu v tom, že je mohou nosit jak ženy, které jsou elegantní, tak třeba ty, jimž je bližší sportovní styl. Lze totiž zakoupit kozačky na podpatku, vysokém nebo nižším, případně na klínku a po těchto určitě sáhnou ženy, které chtějí vypadat žensky a svůdně. Protože vyšší podpatek vždy působí smyslně. Sportovní ženy raději vsadí na pohodlí a vyberou kozačky bez podpatku. Co říkáte třeba na kozačky značky Tamaris, Ten Points nebo s.Oliver?

kozačky Tamaris
kozačky Ten Points

 

 

 

 

 

 

 

 

polokozačky s.Oliver
polokozačky Tamaris

Sněhule

Pro zimní období platí pravidlo: hlavně v teple! A pokud máte obavy, že vám v kozačkách či v kotníkových botách bude přece jen zima, nezklamou vás sněhule. A ty jsou v poslední době velmi moderní. Dalo by se říct, že zažívají velký boom a ženy je nosí nejen, když si vyrazí na hory. Tam pro vás každopádně nebude překážkou žádný zasněžený kopec, ale klidně si je vezměte i do města. Budete prostě stylová a cool.

sněhule Marco Tozzi
sněhule Tamaris

 

 

 

 

 

 

 

 

sněhule Jana
sněhule Tamaris

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletní nabídku naleznete v internetovém obchodě SvětBot.cz. Jestliže chcete získat 10 % slevu, tak se zaregistrujte a za registraci k newsletteru navíc obdržíte 100 Kč poukaz. Poštovné je nad 1000 Kč zdarma. A protože v tomto e-shopu ví, že ženám musí zimní boty skvěle padnout, do 30 ti dnů je možné obuv vyměnit nebo vrátit zdarma.

Zdroj fotografií: SvětBot.cz